Toont alle 8 resultaten

Koffiemachine volautomaat met MDB FACILenjoy FE41

4.250,00
De volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE41 koffiemachine combineert een elegant uiterlijk met een gebruiksvriendelijke bediening en indrukwekkende prestaties met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Deze machine is uitermate geschikt voor in winkels, benzinestations, ijssalons, cafés, restaurants, hotels, kantoren, et cetera. Dankzij een efficiënt zetsysteem met koffiebonen heb je met één druk op de knop de keuze uit 24 soorten dranksoorten, verse melk en instantpoeder.
Deze machine is uitgerust met MDB-software en is daarmee gereed om er een betaalsysteem aan te koppelen. Liever in één keer klaar? Wij verkopen de FACILenjoy FE41 ook met MDB én betaalsysteem van Nayax.

Koffiemachine volautomaat met MDB en betaalsysteem FACILenjoy FE41

5.050,00
De volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE41 koffiemachine combineert een elegant uiterlijk met een gebruiksvriendelijke bediening en indrukwekkende prestaties met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Deze machine is uitermate geschikt voor in winkels, benzinestations, cafés, restaurants, hotels, kantoren, ziekenhuizen et cetera. Dankzij een efficiënt zetsysteem met koffiebonen heb je met één druk op de knop de keuze uit 24 soorten dranksoorten, verse melk en instantpoeder. Deze machine is uitgerust met MDB-software en een betaalsysteem van Nayax.

Koffiemachine volautomaat met MDB FACILenjoy FE61

6.160,00
De volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE61 combineert een elegant uiterlijk met een gebruiksvriendelijke bediening en indrukwekkende prestaties met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Deze machine voldoet aan de dagelijkse vraag in kantoren, winkels, hotels, bakkerijen, cafés, restaurants, et cetera. Met één druk op de knop heb je de keuze uit 32 soorten dranksoorten dankzij een efficiënt zetsysteem met koffiebonen en instantpoeder. Deze machine is uitgerust met MDB-software en is daarmee gereed om er een betaalsysteem aan te koppelen. Liever in één keer klaar? Wij verkopen de FACILenjoy FE61 ook met MDB én betaalsysteem van Nayax.

Koffiemachine volautomaat met MDB en betaalsysteem FACILenjoy FE61

7.210,00
De volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE61 combineert een elegant uiterlijk met een gebruiksvriendelijke bediening en indrukwekkende prestaties met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Deze machine voldoet aan de dagelijkse vraag in kantoren, winkels, hotels, bakkerijen, cafés, restaurants, et cetera.
Met één druk op de knop heb je de keuze uit 32 soorten dranksoorten dankzij een efficiënt zetsysteem met koffiebonen en instantpoeder.
Deze machine is uitgerust met MDB-software en een betaalsysteem van Nayax.

Koffiemachine volautomaat met MDB FACILenjoy FE71

9.160,00
Met de volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE71 heb je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Deze machine voldoet aan de dagelijkse vraag in kantoren, winkels, hotels, bakkerijen, cafés, restaurants, et cetera. Het is ook mogelijk deze machine met MDB én NAYAX te verkrijgen.

Koffiemachine volautomaat met MDB en betaalsysteem FACILenjoy FE71

10.210,00
Met de volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE71 heb je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Deze machine voldoet aan de dagelijkse vraag in kantoren, winkels, hotels, bakkerijen, cafés, restaurants, et cetera.

Koffiemachine volautomaat met MDB FACILenjoy FE71i

10.659,00
Met de volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE71i heb je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Deze machine voldoet aan de dagelijkse vraag in kantoren, winkels, hotels, bakkerijen, cafés, restaurants, et cetera.
Naast twee bonenhoppers heeft deze machine drie instant hoppers, waardoor het mogelijk is om naast koffie ook chocolademelk, cappuccino uit instantpoeder et cetera te maken.
Deze machine is uitgerust met MDB-software en is daarmee gereed om er een betaalsysteem aan te koppelen. Liever in één keer klaar? Wij verkopen de FACILenjoy FE71i ook met MDB én betaalsysteem van Nayax.

Koffiemachine volautomaat met MDB en betaalsysteem FACILenjoy FE71i

11.709,00
Met de volautomatische koffiemachine FACILenjoy FE71i heb je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Deze machine voldoet aan de dagelijkse vraag in kantoren, winkels, hotels, bakkerijen, cafés, restaurants, et cetera.
Naast twee bonenhoppers heeft deze machine drie instant hoppers, waardoor het mogelijk is om naast koffie ook chocolademelk, cappuccino uit instantpoeder et cetera te maken.
Deze machine is uitgerust met MDB-software en een betaalsysteem. Het betaalsysteem is niet op de afbeelding weergegeven, maar het betreft hetzelfde model als op onze andere koffiemachines is weergegeven.