Wij werken graag samen

Ben je koffiebrander, heb je een koffiewinkel, ben je horeca- of kantoorleverancier van koffie?

Onze diensten maken jouw leven makkelijker en jouw klant gelukkig.

Als gespecialiseerd en onafhankelijk partner bieden we je niet alleen technische support maar ook sales-/verkoopondersteuning. De FACILenjoy volautomatische koffiemachines laten jouw bedrijf groeien.

FACILenjoy koffiemachines bv. is ook importeur van pistonmachines van onder andere Astoria en BFC.

6 Redenen om voor FACILenjoy te kiezen

Gunstige inkoopmarge bij FACILenjoy koffiemachines

Gunstige inkoopmarge

Hiermee verhoog je als ondernemer je winstmarge en ook de waarde van je bedrijf. Heb je een eigen technische dienst waarmee je zelf verantwoordelijk bent voor de service aan jouw klanten? Dan geven wij jou om deze reden een hogere inkoopkorting.

Juiste prijs en kwaliteitverhouding bij FACILenjoy

Hoge kwaliteit

Al onze FACILenjoy machines worden door ons ontwikkeld en uitgebreid getest. Op deze manier zorgen wij voor de beste kwaliteit machine.

FACILenjoy koffiemachines technische dienst training en support

Training en support

Samenwerken is samen groeien. Dit kan alleen als we onze kennis met jou delen. Dit doen we door live trainingen speciaal voor jou als dealer.

Technische support bij FACILenjoy

24/7 Technische sales en support

Wij begrijpen dat je je klant het beste wilt bieden en het liefst ook snel. Daarom zijn wij jouw back-up. Voor technische ondersteuning bij elk probleem dat zich kan voordoen. Dit geldt ook voor informatie of vragen tijdens het salestraject.

Breed assortiment aan acessoires en onderdelen voor koffiemachines en espressomachines

Accessoires en onderdelen supply

Maak naast de machines gebruik van ons complete aanbod accessoires: koelingen, koppenwarmers, baristatools en meer. Via onze webshop met dealerlogin bestel je direct de benodigde service en onderdelen. Op zoek naar onderdelen voor pistonmachines? Deze vind je op www.si-stema.nl/webshop/

Persoonlijke dealerzone voor al jouw koffiemachines en onderdelen

Dealerzone

Jouw eigen account op onze website heeft vele voordelen: bestellingen worden sneller afgehandeld, je kunt direct bestellen met jouw inkoopprijzen, de mogelijkheid om je bestelling te volgen en meer...

MEESTgestelde vragen

De inkoopkorting is afhankelijk van een aantal factoren. Heb je een eigen technische dienst, de benodigde knowhow en capaciteit om zelf onderhoud te doen, dan ontvang je een hogere inkoopkorting op onze volautomaten. Daarnaast hangt de korting samen met jouw inkoopvolume.

Ja, wij werken met een dealercontract, al noemen wij dat liever een samenwerkingsovereenkomst. Afhankelijk van de samenwerking zijn er een aantal contracten. Na onze kennismaking ontvang je een samenwerkingsvoorstel c.q. dealercontract.

Dan kun je bellen naar onze servicelijn (085-4865725). Samen zoeken we naar een oplossing van het probleem.

Zeker, onze technische dienst is landelijk werkzaam. We kunnen daardoor al jouw klanten met onze espressomachines en volautomatische koffiemachines de juiste service en onderhoud bieden.