Het begint in 1991 met Illycaffè

Groothandel

GROOTHANDEL IN KOFFIE EN ESPRESSOMACHINES

Het verhaal begint in 1991, Maarten start met zijn koffiegroothandel. Al snel hierna start hij als agent van het toen zeer exclusieve koffiemerk Illy Caffè.
Als enige ter wereld opent Maarten Illy winkels met koffie en koffiemachines. Vestigingen in Zwolle, Amsterdam, Maastricht en Tilburg volgden.
Een mooie tijd met een warme band met de Illy familie in Italië. In deze tijd ontstond ook het contact met Astoria CMA fabrikant van traditionele espressomachines.

Groothandel koffie FACILenjoy
LA DOUCE FRANCE

LA DOUCE FRANCE

Na 18 jaar Illy en de koffiegroothandel ging het roer om. Vertrek naar Frankrijk. Echter na een aantal jaren kroop het koffiebloed weer terug in de aderen en in Frankrijk zaten taal en cultuur in de weg.
Dus, retour Nederland en natuurlijk weer de koffie in.

Met partner Wilma opent Maarten een espressobar en begint weer met verkoop van in Italië gebrande koffie.

LA DOUCE FRANCE Facilenjoy
SiSTEMA ESPRESSO SYSTEMEN

2015- SiSTEMA ESPRESSO SYSTEMEN
Liefde voor koffie en passie voor techniek.

Wat een fantastische start van ons bedrijf met de driehoeksrelatie ASTORIA – Heineken The Coffee Connection – SiSTEMA. 

Inmiddels heeft Heineken zijn koffie-afdeling overgedaan aan de Sligro en werken we sinds 2 jaar succesvol samen aan het uitbouwen van de service aan haar horeca klanten.

SISTEMA Facilenjoy
FACILENJOY

FACILENJOY

De laatste jaren krijgen wij vanuit onze partners ook vraag naar volautomaten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Inspelend op deze vraag uit de markt hebben wij ons trademark FACILenjoy ontwikkeld. We importeren onze volautomaten en bieden service en onderhoud. FACILenjoy is een fantastische aanvulling op ons bestaande aanbod aan traditionele espressomachines.

De meeste machines kunnen wij ook als privat label machine aanbieden. Wij luisteren naar de markt en spelen in op veranderende behoeften.

Het team van FACILenjoy
2020 - 2021

2020 - 2021

Wat een tijd voor onze klanten en natuurlijk ook voor ons. Corona heeft een grote invloed op onze branche en dagelijks hebben wij contact met klanten / ondernemers die het op alle fronten moeilijk hebben.
En dan is het 28 april 2021 en mogen de terrassen weer open!
We vieren de opening van de horeca met een volle agenda voor onderhoud en storingen.
Eindelijk weer volop werk aan de winkel.
Maar we hebben niet stilgezeten. Onze nieuwe website voor FACILenjoy is in de lucht. Het afgelopen jaar zijn we volop actief geweest met het verder ontwikkelen van ons assortiment en de gewenste aanpassingen aan onze koffiemachines.

Kortom wij zijn klaar om je van dienst te zijn!

FACILenjoy volautomaten